Preben "PP" Petersen
Preben eller ”Pippe” som han er blevet kaldt længere end nogen kan huske, begyndte at spille guitar og synge hjemme på sit værelse i forældrenes hus i Varnæs. Han lyttede til plader eller cassettebånd med Deep Purple, Black Sabbath, Gasolin og i alle højeste grad også Status Quo. Pippe har altid været dygtig til at imitere andre, så der gik ikke lang tid før han kunne de fleste tekster og numre med Status Quo.

Pippe var kun lige begyndt på Felsted Centralskole da han blev tilmeldt den lokale musikskoles guitarhold. Samme år kom han også med på samspilsholdet under ledelse af Nis Ove Rasmussen. Her spillede han sammen med Flemming, Gert, Arne, Ditlev, Thomas, og mange flere. Grundstenene til hans første band blev lagt her.

Har man været teenager i Sønderjylland, sidst i 70’erne - først i 80’erne og har været til ”Halbal”, så har man helt sikkert set Pippe sammen med det dengang fedeste halbalorkester, svenske ”The Millers”, gi’ den fuld gas som Francis Rossi (Status Quo) og ”Rockin’ All over the world”.

Pippe spiller på Gibson Les Paul guitar, Fender Blues Deluxe "Tweed" og Boss pedaler

 

© Copyright 2016 PP Tough - www.pptough.dk
Site Design by LEF WEBDESIGN