Martin "Hutch" Eskildsen
En dansk kloning af den amerikanske detektiv Ken ”Hutch” Hutchinsson fra den legendariske krimiserie ”Starsky & Hutch”. Martins første bil var en rød Kadett, som med lidt god vilje ofte blev forvekslet med Starskys røde Ford Torino. Forvekslingen blev ikke mindre sandsynlig af at lyshårede Martin ofte havde den mørkhårede krøltop Sonja, med i kadetten. Martin var med i trioen der øvede hjemme på gården ”Hesselholt”. Nok her ideen til DR. Millway Band opstod.

Martin er bandets rytmeguitarist, både med akustisk,- og el- guitar. Det nærmeste han kommer en solo, er nok introen til Call me the Breeze. Desuden er han bandets mundskænk, han tester altid fadølsanlægget før vi andre for lov og så har han næsten altid kage med fra tanken, når vi øver.

En meget rolig fyr, meget lidt temperamentsfuld. Man kan faktisk engang imellem komme i tvivl om han sover eller om han spiller. Har en svaghed for bananer og Cocio hen på natten :-)

Gibson Les Paul Special, Garrison Acoustic guitars, Music Man Onethirty 412 kabinet, Fender Deluxe Vintage Modified og TC Electronic pedaler

 

© Copyright 2016 PP Tough - www.pptough.dk
Site Design by LEF WEBDESIGN